Flodder 3 de hele film || + Download

Audiolibri in Italiano e in lingua originale.

โ€ข Flodder 3 (1995) de volledige film!
โ€ข Download link: http://adf.ly/bMoTV
โ€ข Gebruik alleen ter promotie
โ€ข Subscribe op mijn kanaal!
โ€ข Verhaal:

De asociale familie Flodder is al enige tijd woonachtig in Zonnedael en zetten hier hun gebruikelijke levensstijl voort: ma Flodder raakt regelmatig slaags met de buurvrouwen; zoons Johnnie en Kees halen naast de sociale uitkering zwart geld binnen door de kleine crimineel te spelen; dochter Kees gedraagt zich nogal promiscu; de jongste kinderen Toet en Henkie halen vrij extreem kattenkwaad uit, neigend naar vandalisme (en hier vaak de oude opa in betrekkend)); de hond Whisky is nog altijd vals en agressief; en luidruchtige feesten houden de buren uit hun slaap.

Met het zilveren jubileumfeest voor Zonnedael in zicht is de feestcommissie wanhopiger dan ooit om de Flodders weg te werken. Iedere methode wordt dan ook aangegrepen. Eรฉn van de commissieleden laat zijn dochter Mirjam infiltreren bij Sjakie, de ambtenaar die de Flodders begeleid in hun woonproject. Hierdoor ontdekken ze dat er officieel voorwaarden aan het verblijf van de Flodders zijn opgesteld. Criminele activiteiten en gezinsuitbreiding blijken taboe te zijn. Hierop probeert met name de commissievoorzitter Van Brandwijk van alles te bedenken om hen weg te krijgen. Ma Flodder krijgt ondertussen een relatie met een zwerver (gespeeld door Gees Linnebank).

Allereerst proberen ze de Flodders van heling of diefstal te beschuldigen door een neef een van hun auto’s te laten afleveren en vervolgens de politie te bellen, wat mislukt als zoon Kees in de auto gaat rijden en hem bij het horen van de politiesirenes snel wegzet, voor het huis van de eigenaar (overigens zonder te weten dat het diens auto was).

Een tweede plan is dochter Kees beschuldigen van illegale prostitutie. Een commissielid belt laat haar door de neef afhalen onder het voorwendsel dat ze een rol mag spelen als hoertje in een seksfilm. De neef zet haar echter af bij de tippelzone, terwijl Van Brandwijk klaar zit met een videocamera. Als dochter Kees een lift probeert te krijgen lijkt het dus net of ze aan het tippelen is. Dit plannetje mislukt echter ook wanneer de liftgever/hoerenloper de boekhouder van de commissie blijkt te zijn, die ze dus beter niet in discrediet kunnen brengen.

Het derde plan is om de Flodders te pakken op het punt van de gezinsuitbreiding. De feestcommissie spoort een van de vaders van de familie op (uit dialoog blijkt dat hij vermoedelijk de vader van dochter Kees is) en beloven hem te helpen met zijn criminele verleden als hij met een smoes bij de Flodders intrekt. De smoes is dat hij een grote erfenis opgespaard heeft, waarop Johnnie de terugkeer van zijn stiefvader plotseling wel ziet zitten. Ma gooit de man echter de deur uit omdat ze hem nooit meer wilde zien en kondigt haar verloving aan met de zwerver. Voor Van Brandwijk geluk bij een ongeluk.

Sjakie, die achter Mirjams ware doelstellingen komt, ontdekt vlak voor het huwelijk het verbod op gezinsuitbreiding en probeert het huwelijk te stoppen. Zonder resultaat, want ma wil alsnog trouwen. Maar dit gaat op het laatste moment niet door wanneer de man al kinderen blijkt te hebben die hun bezwaren kenbaar komen maken. Bovendien is hij geen zwerver maar een miljonair. Ma Flodder voelt zich bedrogen door haar aanstaande en geeft hem ter plekke de bons.

Helaas heeft Sjakie in de commotie vergeten om de huurbetaling op tijd te regelen en dreigen de Flodders hun huis uit gezet te worden. Ze trommelen al hun vrienden op en er breekt een groot gevecht uit tussen de Flodders en hun vrienden enerzijds en de politie en de buurtbewoners anderzijds. Sjakie weet het gevecht echter te beรซindigen met het bericht dat de Flodders hun huis pas uit moeten als het huis verkocht is. Bovendien heeft hij subsidie geregeld om namens de gemeente voor het huis te bieden.

Als het huis per opbod verkocht wordt, probeert Van Brandwijk hoger te bieden dan Sjakie, tot grote ergernis van de andere commissieleden die zijn obsessie met het verjagen van de Flodders beu zijn. Het huis wordt echter gekocht door ma’s ex-verloofde, die het aan de Flodders schenkt. Hierdoor kunnen ze op geen enkele legale wijze meer worden uitgezet.

Terwijl de Flodders die avond feestvieren wordt Van Brandwijk uit de commissie gezet. Hierop gaat hij uiteindelijk over op drastische maatregelen. Hij steelt een tankwagen met benzine en laat deze recht op het huis van de Flodders afrijden. Door een botsing tegen opa’s rolstoel (waar opa die toch bleek te kunnen lopen net op tijd uit opstond) wijkt de tankwagen echter af en raakt het huis van de buren. Een kettingreactie van gebeurtenissen (mede dankzij alle versieringen van huis naar huis) zorgt er vervolgens voor dat heel Zonnedael afbrandt, behalve het huis van de Flodders.